Telefon

(+36) 70 455-4498

E-mail

info@kohegyigumi.hu

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 08:00-17:00 Szombat: 08:00-12:00

Bemutatkozás:

Kõhegyi György egyéni vállalkozó vagyok. 1996-tól személy, teher és mezõgazdasági gumiabroncsok javításával, forgalmazásával és szerelésével foglalkozom.
2002-tõl már a “BAMBUSZ” nádarató gumiabroncsok gyártását és régi abroncsok javítását is vállalom.
A Bambusz nádarató gumit fõleg nádvágó kombájnok részére gyártjuk, de megfelelõ bármilyen mezõgazdasági- és nehézgépjármûvek számára, melyek nagy nedvességtartalmú területeken dolgoznak. Helyt áll a vizes, zsombékos, hepehupás területeken, megfelelõ kapaszkodóképességgel rendelkezik, és eközben fontos tulajdonsága, hogy nem roncsolja a nád gyökérzetét. Futófelületének bordázata lényeges kritérium az elvárt tulajdonságok teljesítéséhez, ennek mintája és kidolgozása cégünk érdeme. Az abroncs strapabírósága alapvetõ kívánalom a zord munkakörülmények miatt.
A gumiabroncs alapanyaga a kordszálas nyersgumi. Ezen felül még kötõlemez, kötõoldat és heveder szükséges a gyártásához.

A gyártás bonyolult, aprólékos és idõigényes munka.
A kész gumiabroncsot egy 24″-os felnire szereljük fel, 1,305 méter magas és igénytõl függõen 600-1600mm szélesre készítjük.
Termékünk 2005. március 23. óta rendelkezik Használati Mintaoltalmi Okirattal, melyet a Magyar Szabadalmi Hivatal bocsátott ki.

Típusok:

Képek:

Szabadalom: