Telefon

(+36) 70 455-4498

E-mail

info@kohegyigumi.hu

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 08:00-17:00 Szombat: 08:00-12:00

TECHNOLÓGIA
A legmostohább körülményeknek is ellenálló Goodyear mezőgazdasági gumiabroncs a legmodernebb technológiával rendelkezik, amely csökkenti a talajtömörödést, jobb tapadást és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást biztosít.

Alacsony oldalfalú (LSW) gumiabroncsok

Az alacsony oldalfalú (LSW) kerekek a hagyományosnál nagyobb felniátmérővel és kisebb abroncs oldalfallal rendelkeznek. Az LSW® (Low Sidewall Technology™) – a kerék- és abroncstechnológiáink hibridje – jelentősen csökkentheti a pattogást, a lengést és a talajtömörödést, ami javítja a berendezés biztonságát és teljesítményét.

A helyes döntés meghozatala

A hagyományos kerékszerelvények nem tudják tartani a lépést a modern mezőgazdasági berendezések növekvő méretével és teljesítményével. Ez kemény döntés elé állítja a termelőket; vagy vásároljon drága lánctalpast, vagy válasszon gyengébb teljesítményű gépet.

LSW technológia

Az LSW technológia viszont kevesebbe kerül, mint a lánctalpas alternatívák, és jobb teljesítményt nyújt, mint a hagyományos kerekek. Kompakt oldalfala csillapítja a lengő mozgást nagy sebesség mellett, és kiküszöböli a pattogást a függesztett szerelvények esetén. Ezenkívül 40 százalékkal alacsonyabb nyomáson is ugyanakkora a teherbírása, mint egy standard abroncsnak, ami jelentősen csökkenti a talajtömörödést.

Gumi választék